Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május, 2011

Tiszta erőből Nyár

Úgy tűnik, végre itt van. Néha még esik, néha még kell is, de nagyjában egészében megkezdtük a 2011-es nyári szezont. Ezt Szonja is rengeteg dologgal ünnepelte.Egyrészt elkezdett fagyizni. Aztán kibumliztunk végre Horányba, ahol már két hétvégét töltöttünk el. Kettőből két hétvégén kellett boszorkányorrot ragasztani. És megkezdődik lassan a befőzés-szezon, amire természetesen elő kell készülni. Sajtturmix. Nem is rossz.

Munkahely

Apa bevitte Szonja babát minap a munkahelyére. Egészen pontosan az aznapi munkahelyére, ami egy reklámfilm forgatása volt Visegrád közelében. Készült egy werkfilm is, aminek keretében Szonját is felvette a szemfüles kameraman. Aztán az alábbi szösszenettel kedveskedett Apának, meg aki megnézi. Innen is köszi!

Kettecskén

Előfordul, hogy Anya lelép el nem ítélhető módon valami színházba vagy cukrászdába. Ha ezt Apa nélkül teszi, Apa otthon marad Szonja babával és kettecskén jól kitombolják magukat. Valahogy így: A cuppanós puszi, amit Apa kapott, sajnos pont lemaradt.

Motorral ér?

Ugyan részt még nem vettünk, de Szonja baba lerótta tiszteletét a Kritikus Tömeg előtt a felvonulás előestéjén. Most még motorral, de ez is humán erőforrással működik.