Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július, 2011

Hurrá, idén is nyaralunk!

Hol van már a tavalyi caca meg cici! Idén a szüntelen anyanyelvű benemállaszám mellett megvolt a "Dovizsdene" meg a "Doberden". És hogy még micsoda, azt mutassák a képek, meg egy kis kísérőszöveg: Az első karúszóm, jippííí! És tessék, már úszom is. A víz sós, nem baj, kiköpöm. Vagy nem. Apa meg mit csinál vajon? Szétfagyok! Áááá! Hoamozsdony? Ezt a szemüveget keresem a síelés óta! Segítettem kifesteni a lábkörmömet. Faja lett. Törölköző-szörf a másodunokatesókkal. Gyorsabban! Álmos vagyok! Hopp, itt egy hajó, mégsem vagyok álmos! Anyja lánya. :) Hemmmmm-hemmmm-hemmmm. Ébredj homokisten! Jippííííí! És a végére egy tengerparti sorozat:

Metál

Szonja baba úgy tűnik alig 2 évesen letudta a metálos egyedfejlődést mintegy 62 másodpercben. Tudvalevő, hogy a metálos egyedfejlődésnek az alábbi szakaszai vannak: Halász Judit: Almaszósz Nyálmetál Speedmetál Trashmetál Deathmetál Germán metál Mennyire vicces, hogy metálos voltam Jaj, hát ez baromi vicces, hogy metálos voltam Mindez valahogy így hangzik:

Dédi

Szonja képről is megismerte, sokat emlegette, és mikor Anya lerajzolta, szólt, hogy így nem jó, mert piros az orra. Dédinek tényleg piros volt az orra, mert nem tudott benőni rajta az a fránya seb évek óta. Idén lett volna 91 éves. Nyugodjon békében.

Most Szonja mesél

Mikor gyerek voltam és a felnőttek mondták, hogy így fáj a hátuk meg úgy fáj a lábuk, meg, hogy nekem is fog, ha felnövök, persze nem hittem el. Tornaórán nem izzadtam, nem fájt semmim utána és egyáltalán nem volt megterhelő semmilyen sport. Mára kiderült, hogy a hét meg a nyolcát, igazuk volt ezeknek a begyöpösödött földhözragadt felnőtteknek és tessék, annyit mondták, hogy most már nekem is fáj. Egy óra foci, három nap lábadozás. Pont így voltam azzal a másik sztereotípiával is, hogy a gyerekeknek szivacsból van az agyuk és mindent beszív sec-perc alatt. Persze, mindent, mi?! Mára meg kiderült, hogy a hét meg a nyolcát, ez is igaz. Mert addig ok, hogy Szonja több mondókát tud már most, mint én. Nekem egész nap marketing bullshiteket kell olvasnom (na, abból például biztosan én tudok többet), ő meg a dúdolón ezerszer hallja az ilyen-olyan versikéket. No, de a minap Szonja baba mondott mesét Nagymamának és Nagypapának. Legalább is részben. A híres Borzas Petiről szóló mesét, a Világ l