Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február, 2013

Egzotikus étrend 2.

Mirkónál ez a hozzátáplálás dolog fényévekkel gördülékenyebben megy, mint Szonjánál. Az ok viszonylag egyszerű: Mirkó szeret enni. Tulajdonképpen bármikor és szinte bármit. Így 9 hónaposan jutottunk el a tejtermékek étrendbe illesztéséhez. Na, nem mérföldes léptekkel haladunk, de azért néha egy-egy kanál kefir már belefér. És a hatás sem marad el. Érdemes összehasonlítani Szonja egykori reakciójával .

Szakma

A szakmám, a családi életem (mármint, hogy apa vagyok) és a szabadidőm (mármint, hogy sörözöm a haverokkal) érdekes egyvelegét fedeztem fel minap egy kocsmában. A kocsma (ahol ugye söröztem a haverokkal) WC-jében találtam ezt a jól elhelyezett beltéri hirdetést (ami - a hirdetés - a szakmám ugye), melyen a szoptatásért.hu weboldal (itt jön be az apaság, még ha szoptatás szempontjából egy passzív szerepet tölt is be) reklámozta magát. Tudom én, hogy a civil szférának nagyon kevés a pénze, nincs lehetősége profi marketinges gárdát fenntartani, miegymás, de azért reméltem, hogy legalább egy józan ember ránéz a médiatervre, mielőtt jóváhagyásra kerül és a kevésbé józanok szétröhögik a fejüket a helyzet abszurditásán.

Metál 2.

Néha előfordul, hogy Apa marad otthon a két leszármazottal, Anya meg csinál valami jó kis programot. A múlt hét ebből a szempontból Apának kicsit sűrű volt, de igyekezett férfiasan helyt állni. Hellyel-közzel sikerült is. Mivel ilyen estéken azért nyilván meg kell oldani a vacsora, mosogatás, ez-az kérdéskörét is, Apa gyakran alkalmazza a laissez faire módszert. Ebből aztán ilyen jelenetek születnek: 1:08 körül hívnám fel külön a figyelmet a gondoskodó nővérkére: - Ez csak ének, ne ijedj meg, Mirkó.... Hangosan éneklek. Mikró arcát elnézve nem úgy tűnik, hogy 100%-ban megnyugtatta a dolog.

Hájtek

Itt van ez a csomó kütyü, a fülemről is valami kacat lóg, amivel minimum HD minőségű mozgóképet tudok pillanatok alatt a FB-on kiposztolni, úgyhogy minek is már az agy, minek a hosszútávú memória, minek megjegyezni, hogy Mirkó mikor mutatta meg először a lámpát, mikor mindent fel lehet venni, dokumentálni, bizonyítékokkal alátámasztani, megőrizni az utókornak. Hát bakker ezért: